Pe drumurile din Caraş-Severin se circulă în condiţii de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şaizeci şi cinci de utilaje intervin pe drumurile din Caraş-Severin încă din cursul nopţii, ca să fluidizeze traficul. Potrivit celor care fac parte din comendamentul de iarnă, în aceste momente se intervine în zona Muntelui Semenic, cea a telescaunului, dar şi în Clisura Dunării.

Atenţionarea de cod galben pentru judeţul Caraş-Severin durează până la ora 18.00. Fenomenele vizate sunt de ninsori abundente şi viscol, cu intensificari ale vântului, a cărui viteză poate depăşi 60-70 de kilometri/oră, viscolind şi spulberând zăpada.

„Astăzi, 25 ianuarie 2012, pe drumurile judeţene s-a acţionat cu 65 de utilaje specifice şi au fost împrăştiatze circa 750 de tone de materiale antiderapante în toate zonele judeţului Caraş-Severin, respectiv Muntii Semenic, Muntele Mic, Valea Almăjului, Clisura Dunării, Valea Caraşului, pentru asigurarea desfăşurării traficului rutier”, potrivit comandamentului de iarnă al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat Caraş-Severin.

Menţionăm că în anumite zone se circulă în condiţii de iarnă, fapt pentru care membrii comandamentului fac apel la participanţii la trafic să aibă autovehiculele echipate în mod corespunzător.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite