Peste 100 de litri de alcool de contrabandă au fost găsiți într-o mașină la Oravița

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Marfa" a fost ascunsă în mașină
"Marfa" a fost ascunsă în mașină

Poliţiştii de frontieră cărăşeni împreună cu lucrătorii vamali au confiscat, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului cu produse accizabile, 154 de litri de alcool rafinat de provenienţă sârbească.

În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile desfăşurate în ultimele 24 de ore,  poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, împreună cu lucrătorii vamali au oprit la un filtru organizat în localitatea Grădinari pe conducătorul  unui  autoturism Opel despre care deţineau date că se ocupă cu traficul cu produse accizabile.

„La controlul autoturismului aparţinând lui Gabriel B.  în vârstă de 41 de ani din judeţul Caraş- Severin, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au depistat în interiorul autovehiculului cantitatea de 154 litri de alcool rafinat pentru care  acesta nu avea acte de provenienţă. Alcoolul, îmbuteliat în peturi de plastic, se afla în portbagajul şi pe bancheta din spate a maşinii”, a spus Alina Tănăsecu, purtătorul de cuvânt al IJPF Caraș-Severin.

Întreaga cantitate de alcool, în valoare de 1.540 de lei, a fost indisponibilizată în vederea  confiscării, iar persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi evaziune fiscală.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite