Prejudiciu de peste 200 000 de lei din contrabandă cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii vizează 33 de membri ai rețelei infracționale
Polițiștii vizează 33 de membri ai rețelei infracționale

Polițiștii de la Serviciul de Investigarea Fraudelor, au desfăşurat în ultimele 24 de ore cinci percheziţii domiciliare pe raza municipiului Reşiţa şi a oraşului Bocşa la imobilele unor persoane care făceau parte dintr-o grupare ce acţiona pe linia infracţiunilor de contrabandă cu ţigări.

În urma activăţilor desfăşurate au fost ridicate în vederea cercetărilor cantitatea de 137000 ţigarete (6860 pachete) de diferite mărci de provenienţă Serbia, două autoturisme, bunuri, înscrisuri şi alte valori. Într-unul din autoturisme au fost găsite ţigări sub capota maşinii, sub bancheta din spate, sub caroserie şi chiar în rezervorul acestuia.

Patru bărbaţi au fost conduşi pentru cercetări la sediul poliţiei şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, unde faţă de T.G., de 34 de ani şi M.F., de 36 de ani a fost luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, iar E.M., de 41 de ani şi M.N., de 36 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în data de 20.02.2012 să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetătile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere a unei cantităţi mai mare de 10000 de ţigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător, pe teritoriul României, prejudiciul estimat cauzat bugetului de stat ridicându-se la peste 200000 de lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite