Captură de țigări la frontieră. Un tânăr de 23 de ani a produs o pagubă de 70.000 de lei bugetului de stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii de frontieră au confiscat 7.000 de pachete de țigări de contrabadă
Polițiștii de frontieră au confiscat 7.000 de pachete de țigări de contrabadă

Poliţiştii de frontieră au reuşit să prindă în flagrant un cetăţean român care transporta 7.000 de pachete de ţigări provenite din contrabandă. În baza unor informaţii pe care le-au deţinut poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidaş, s-a procedat la organizarea unei acţiuni pe linia combaterii traficului cu ţigări de contrabandă.

Marți, in jurul orei 18.45, operatorul de pe sistemul de supraveghere video a observat un mijloc de transport in apropierea liniei de frontiera, care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

        Acesta a anuntat patrula de frontiera din zona respectiva care a reusit depistarea şi oprirea autovehiculului in cauza pe un drum agricol, la aproximativ 200 de metri de localitatea Rusova Noua.

       “Politistii de frontiera au procedat la legitimarea conducătorului auto, constatându-se că este cetăţean român și are 23 de ani, fiind domiciliat pe raza judeţului Caraș-Severin”, a spus Florin Crăciun, purtătorul de cuvânt al frontieriștilor cărășeni.

      De asemenea, s-a procedat la controlul autoturismului, marca Ford Mondeo. Deoarece in interiorul autoturismului au fost observate mai multe colete voluminoase, a fost solicitata echipa operativa care a constatat ca acestea contineau un numar insemnat de pachete de tigari: 7.000.
      Poliţiştii de frontiera au intocmit pe numele persoanei in cauza actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si evaziune fiscala.

     Intreaga cantitate de tigari, in valoare totala de 70.000 lei a fost ridicata in vederea confiscarii.

Autoturismul marca Ford Mondeo, in valoare de aproximativ 12.000 lei a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Caras-Severin până la finalizarea cercetărilor.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite