Caravana BookLand invadează Reșița. Poposește o săptămână în Centrul Comercial Victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De marți și până duminică, 20 mai, în intervalul 9:00 – 20:00, reșițenii sunt așteptați la cea mai distractivă întâlnire culturală, cu cel mai avangardist, dinamic, cult, cool și prietenos târg de carte din România. BookLand nu vine cu mâna goală, ci cu multe oferte, tombole și promoții, la peste 9000 de volume, de la cele peste 70 de edituri participante.

“Se spune despre cărti că sunt cărăușii civilizatiei. Cred cu tărie că fără acestea am fi mai săraci, din punct de vedere spiritual. Sperând că împreună vom lăsa o amprentă asupra cetătenilor din Resita”, a spus Viorel Deca, managerul centrului comercial. Misiunea Caravanei BookLand este să aducă cultura aproape de oameni. „Dorim să le oferim resitenilor, atunci când vin în Centrul Comercial Victoria, nu doar bunuri materiale, ci si putină hrană spirituală, de care au la fel de multă nevoie. Asteptăm cu nerăbdare începerea târgului si le multumim organizatorilor BookLand că au adăugat si Resita în traseul lor national!” a adăugat Viorel Deca, managerul Centrului Comercial Victoria.

Alături de literatură, BookLand promovează arta în toate formele ei! Astfel, pictorii reșițeni Cristea Mircioane și Petru Comisarschi îsi vor expune lucrările în cadrul BookLand, pe toată durata caravanei.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite