VLAD HOSU: „Iacob Chișărău are o atitudine nedemnă și nebărbătească, pentru că încearcă să scape de urmărirea penală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceasta este concluzia la care a ajuns avocatul familiilor celor trei victime ale accidentului din luna mai a anului trecut, atunci când trei tineri nevinovați au murit, din cauză că alesul județean se grăbea să ajungă la cheful fiicei sale.

Vlad Hosu, avocatul familiilor celor trei tineri omorâți în accidentul care a avut loc în urmă cu un an, a criticat implicarea consilierului județean și în dosarul traficului de influență de la Curtea de Apel Timișoara. Acesta se declară acum îngrijorat de faptul că alesul județean ar avea o oarecare influență la instanța timișoreană.

„Mă simt ușurat că nu e vorba de speța noastră, dar pe de altă parte îmi exprim îngrijoarerea că o persoană care este acuzată că a dat mită unui judecător, e anchetată de parchetul de pe lângă aceeași instanță. Acolo, un magistrat a fost arestat, ceea ce înseamnă că există o problemă”, a spus avocatul Vlad Hosu. Acesta se teme pentru bunul mers al anchetei. „Indiferent despre ce dosar este vorba, ne gândim la o posibilă influență a lui Chișărău asupra instanței”, a adăugat avocatul, care speră ca procurorii să își facă datoria corect.

Avocatul explică faptul că cele două cazuri sunt total diferite. „Este, evident, o diferență.  În dosarul accidentului este vorba despre infracțiune de culpă și suntem conștienți că omul nu a vrut să o comită. Ne deranjează doar atitudinea sa ulterioră. Încearcă să scape de urmărirea penală. Prin noul dosar, cel de trafic de influență, se vede clar ce fel de om e. Continuă cu această atitudine nedemnă și nebărbătească. E o insultă la memoria celor 3 copii morți până la urmă”, a subliniat avocatul Vlad Hosu.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite