ANCHETA Hotul care a furat armele din centrul orasului are doar 17 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliștii iau amprente de la fața locului
Criminaliștii iau amprente de la fața locului

Vineri seară, un bărbat a spart vitrina magazinului „Vânătorul și Pescarul” din centrul Reșiței. Din primele informații, se pare că a sustras armele care erau expuse în vitrină. La această oră, criminaliștii iau amprente. Zona este încercuită de forțele de ordine, care au făcut și filtre în tot orașul.

UPDATE ORA 13.00 Gabriel Nistoran este autorul faptei
În mai puțin de opt ore de la producerea furtului, polițiștii au pus mâna pe autorul faptei. Gabriel Nistoran are doar 17 ani și a furat pistoalele pentru că nu a avut bani de alcool. "Este cunoscut în mediile infracționale din Reșița. Are până acum șase dosare penale pentru furt", a spus Lilica Oncica, comisarul șef al Poliției Municipiului Reșița.

UPDATE ORA 09.00 Hot identificat
Purtatorul de cuvant al IPJ, Ancuta Carbunaru a spus ca politistii sunt pe urmele hotului. "Are doar 17 ani, l-am identificat si politistii isi fac datoria", a spus aceasta.

UPDATE ORA 23.00 Spargere de magazin, cu furt de arme

În urmă cu aproximativ două ore, geamul magazinului „Vânătorul și Pescarul” a fost spart cu tupeu de un bărbat. Acesta a furat mai multe arme, după care s-a făcut nevăzut pe aleile din spatele magazinului. Polițiștii au fost alertați la numărul de telefon 112, în jurul ori 20.00. Proprietarul magazinului este la fața locului, ca să inventarieze paguba, dar din primele informații se pare că hoțul ar fi luat cu el două pistoale.

La ieșirea din Reșița spre Caransebeș, Timișoara și Muntele Semenic sunt filtre de poliție, formate din polițiști de la rutieră și ordine publică. Astfel de filtre sunt și pe șoseaua de centură a Reșiței. "Din primele informații se pare că s-ar fi furat două pistoale cu aer comprimat și două veste", a spus în urmă cu câteva momente Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, 

"În prezent, polițiștii au un cerc de suspecți și desfășoară investigații pentru identificarea autorului
", Ancuța Cărbunarul, IPJ Caraș-Severin

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite