Beat criță a urcat cu tupeu la volanul mașinii și s-a plimbat prin Reșița noaptea trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani a fost depistat de polițiști în timpul nopții trecute, plimbându-se la volanul mașinii sale, pe Bulevardul Revoluția din Decembrie, din Reșița. Acesta a fost oprit pentru un simplu control, dar mirosul de alcool, i-a determinat pe rutieriști să îl testeze cu aparatul alcooltest.

Un tânăr a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice. „M.GEORGE, de 20 de ani, a fost oprit pentru control pe bulevardul Revoluţia din Decembrie de pe raza municipiului Reşiţa. La testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Câteva ore mai devreme, un alt tânăr în vârstă de 16 ani, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un motociclu pe strada Ţerovei din Reşiţa, fără să posede permis de conducere.

Şi în acest caz s-a întocmit un dosar penal.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite