Romeo Dunca: „Sistemul e murdar în Zăvoi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri susţine că aparatul primăriei este la fel de corupt ca edilul Antonie Bunei. Potrivit localnicilor, angajaţii primăriei respectă regula mafiei: nimeni nu aude, nu vede, nu vorbeşte, iar toţi îl servesc pe „marele” primar.

Pe lângă primarul Antonie Bunei, omul de afaceri Romeo Dunca îi acuză şi pe consilierii locali din Zăvoi că ar fi primit fărâmituri din „taxele” percepute de şeful executivului. „Eu, în zona Zăvoiului, doream să ridic o staţiune de munte, iar până acum am investit două milioane de euro. Toată documentaţia mi-a fost furată de primar. Primarul şi acoliţii lor şi-au dat seama de potenţialul zonei şi au început să îmi pună beţe-n roate. Întreg sistemul e murdar, iar primarul şi-a momit toţi consilierii cu sume mici. Primarul Bunei cerea bani fără nicio ruşine. Îmi spunea să plătesc, că altfel nu se aprobă PUG-ul”, a declarat, pentru „Adevărul de Seară” Reşiţa, Romeo Dunca.

Debandadă în primărie
Aleşii locali susţin că nu au niciun amestec. „Iese din discuţie o asemenea acuză. Nu am luat niciodată bani”, a declarat Gavrilă Tuşteanu, consilier local din Zăvoi.  „Omerta” angajaţilor primăriei din Zăvoi atinge cote maxime. De la telefoane închise în nas şi o atitudine negativă în relaţia cu presa şi până la refuzul de a da un simplu număr de telefon sau chiar propriul nume, în jumătate de oră, le-am întâlnit pe toate. La ora 8.45, de abia răspunsese un gardian la numărul public de telefon. Puţin mai târziu, referendul agricol, Marinela Damian, a declarat că secretarul comunei este delegat în relaţia cu presa, iar acesta este liber. O altă angajată a refuzat să se prezinte şi a închis telefonul fără alte comentarii. Viceprimarul Ioan Scorobete încă nu ajunsese la sediul primăriei, la ora 10.30.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite