PORTRET: Florina Bobar vrea să schimbe mentalitatea reşiţenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că de multe ori munca voluntarilor nu este apreciată, tânăra încearcă să se implice şi mai mult în acţiuni ale comunităţii. Ea adoră să fie în preajma oamenilor şi a făcut o pasiune pentru dezvoltarea tinerilor şi a personalităţii lor.

PROFIL
Născută: 3 decembrie 1989
Studii: Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Ştiinţe Economice
Starea civilă: necăsătorită

Întrebări şi răspunsuri

Care ar fi unul dintre cele mai mari defecte ale românilor?
Cred că ar trebui să ne obişnuim cu ideea că nu contează ce face cel de lângă tine. Am impresia că dacă am renunţa la supravegherea oamenilor din jurul nostru ar deveni totul mai uşor.

Care a fost cea mai frumoasă experienţă de până acum?
Fiecare a avut în felul ei frumuseţea specifică. Îmi aduc aminte de Portugalia. Am participat la un proiect foarte interesant, iar prin intermediul acestui proiect am cunoscut oameni minunaţi şi am învăţat să dansez.

Ce-i place
„Îmi place mult să călătoresc şi să cunosc cât mai mulţi oameni. Chiar îmi place să stau de vorbă cu cei care au ce să spună şi de la care poţi să înveţi tot timpul ceva nou”.

Ce nu-i place
„Nu pot să spun că există vreun lucru care să-mi displacă. Poate că m-am obişnuit ca atunci când fac ceva să găsesc partea frumoasă. Cred că fiecare lucru ar putea deveni plăcut atâta timp cât nu se caută acel nod în papură”.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite