Vitezomanii din Caraş-Severin pun zeci de morţi în statistici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul accidentelor grave de circulaţie, care au loc din cauza vitezei, este tot mai mare de la un an la altul. Dacă anul trecut, până în luna iulie, s-au produs 30 de accidente, anul acesta numărul lor a crescut cu zece, iar opt persoane au murit.

Ultimul impact grav, în urma căruia o persoană şi-a perdut viaţa, iar alte două au ajuns în comă la spital a avut loc în ultimele 24 de ore, când un şofer a intrat cu maşina într-un cap de pod, din cauza vitezei şi a neatenţiei. Accidentul a avut loc pe raza comunei Băuţari, din cauza neadaptării vitezei.
Locul este cunoscut ca fiind unul cu probleme, întrucât în zonă au avut loc mai multe accidente. Cei accidentaţi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Municipal din Caransebeş, dar în ciuda eforturilor de salvare, pasagerul din dreapta şoferului şi-a pierdut viaţa. Starea celorlalţi doi pasageri este gravă şi la această oră. Unul dintre ei s-a ales cu o fractură la coloană, iar celălalt este în comă. „Şoferul autoutilitarei, pe fondul neatenţiei şi vitezei, pe aliniament drept pierde controlul volanului, pătrunde pe contrasens şi loveşte un cap de pod, după care se răstoarnă”, a declarat subcomisarul Graţian Simion, prezent la faţa locului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite