Spirite încinse în comuna cu edil acuzat de şpagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localnicii din Zăvoi nu simt lipsa edilului şef şi susţin că ştiau de „mânăriile” acestuia. Antonie Bunei este unul din puţinii edili şefi din judeţ care a obţinut cu uşurinţă un al treilea mandat. Comuna Zăvoi este una dintre puţinele locaţii din judeţ cu un potenţial turistic de exploatat, de invidiat.

 Numărul proiectelor de dezvoltare puse în practică rămâne, însă, redus. Poiana Mărului şi Muntele Mic aparţin de comuna cărăşeană, astfel că Primăria Zăvoi are putere atunci când vine vorba despre decizii. Numărul investiţiilor private este remarcabil mai mare faţă de alte zone, dar înscenarea de zilele trecute ridică semne de întrebare asupra modului în care acestea s-au realizat. Comentariile lăsate de cititori pe site-ul resita.adevarul.ro la adresa edilului Antonie Bunei indică faptul că „procedurile” ilegale ale acestuia erau cunoscute în Zăvoi. „În primăria comunei Zăvoi ar trebui făcute arestări în masă, de la femeia de serviciu, şofer, până la prizele de pe perete. Ştiu exact ce spun !!!!!”, spune un cititor. „Am o părere foarte proastă despre primar. Dacă mergem la el cu o problemă, mai că nu ne scoate de mânecă afară. Sunt ca o familie acolo, la primărie. Nu primesc pe nimeni din exterior”, spune Elena Gheorghescu, o localnică, care locuieşte pe strada principală.

„Totul e murdar”
Afirmaţiile localnicilor nu îi sunt străine nici omului de afaceri Romeo Dunca, cel care a înscenat flagrantul. „Primarul Bunei cerea bani fără nicio ruşine. Îmi spunea să plătesc că altfel nu se aprobă PUG-ul. I-am cumpărat şi un teren, dar în permanenţă îi era foame de bani. Nu se ascundea cu mita. Se lăuda că e şef de 16 ani şi trebuie uns. În schimb, eu sunt scârbit şi îmi vine să plâng. Totul e murdar“, a declarat Romeo Dunca.

Beznă pe străzi
În tot acest timp, sunt aspecte care i-au scăpat edilului şef, legate de nivelul de trai al oamenilor. Sunt locuitori care reclamă urma unei gospodăriri deficitare. „Nu avem curent de 16 ani pe străzile comunei Zăvoi. Ruşine, ruşine, ruşine ... “, spune un alt cititor pe site-ul resita.adevarul.ro.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite