Şantierul nesfârşit a secat pentru o zi oraşul de pe Bârzava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţenii iau apă de izvor pentru acasă, patronii de baruri cumpără apă plată. Apa a fost sistată a doua oară în mai puţin de o lună, iar pe lângă şantiere, reşiţenii mai trebuie să suporte şi alte consecinţe până la remedierea situaţiei de la orele 21.00.

În jurul orei opt, reşiţenii din Govândari, Luncă şi Muncitoresc au rămas fără apă la robinete, din cauza lucrărilor care se fac în cadrul Programului ISPA.
Restaurantele, cafenelele, frizeriile, dar şi celelalte instituţii sunt obligate să îşi facă rezerve de apă, după ce furnizarea a fost întreruptă din cauza lucrărilor din cadrul Programului ISPA.
„Ne-am făcut provizii de apă plată, ca să nu ne dezamăgim clienţii. O problemă este, însă, toaleta, pe care a trebuit să o închidem din acest motiv”, a spus în această dimineaţă, Iuliana Cutelecu, administratorul unei cafenele din oraş. Deşi reluarea apei este anunţată pentru ora 21.00, reşiţenii au îndoieli că programul se va respecta. Asta pentru că, acum câteva săptămâni, furnizarea apei reci s-a reluat târziu, în cursul nopţii.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite