Graffiti şi concerte de Zilele Tinereţii organizate la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii din Reşiţa au dat  startul distracţie de 1 Mai  cu un concurs de skate în parcul din zona Intim. Înarmaţi cu plăci în mână şi dornici de distracţie reşiţenii şi-au arătat măiestria în „conducerea” skate-ului pe obstacolele special amenajate.

La concurs au luat parte şi pasionaţi ai acestui sport din Timişoara, Drobeta-Turnu Severin şi Deva. Acţiunile fac parte dintr-un şir de manifestări dedicate „Zilelor Tinereţii”. „Eu sunt din Timişoara şi particip la realizarea unui desen pe acest perete imens”, a spus în această dimineaţă Alex Neculai, un timişorean de 26 de ani.

Baseball şi adrenalină
Distracţia va continua şi mâine de la ora 10. 00 pe Stadionul de atletism din cartierul Lunca Bârzavei unde va avea loc o demostraţie de baseball. Pentru cei care adoră adrenalina, pe Cheile Caraşului de la ora 11.00 este programat un concurs de escaladă. „Proiectul este la cea de-a XI-a ediţie şi îşi propune să sprijine iniţiativele tinerilor, să le stimuleze creativitatea, potenţialul artistic şi participarea civică” a spus Cătălin Gavrilă, preşedintele Bike Attack. Ziua de duminică se va încheia cu un concert de la ora 19.00 în parcul Tricolorului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite