Mărşăluitorii au alergat prin gropile Reşiţei, în cadrul unei competiţii naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni sportivi ai ţării s-au întrecut pe malurile Bârzavei, în cadrul Campionatului Naţional de Marş şi au făcut slalom printre craterele din asfalt. În ciuda unui traseu deloc prietenos din cauza stării deplorabile a asfaltului, organizatorii au aşteaptat un finish fără probleme deosebite.

Puţin peste 100 de sportivi din toată ţara au luat startul în această dimineaţă la Campionatul Naţional de Marş, competiţie desfăşurată pe Bulevardul A.I. Cuza din Reşiţa. Pentru a 16-a oară, municipiul de pe Bârzava a fost ales să găzduiască una din cele mai importante întreceri din calendarul Federaţiei Române de Atletism. În ciuda faptului că gropile şi denivelările de anul trecut există şi astăzi în calea mărşăluitorilor, accidentările au lipsit în prima jumătate a competiţiei. „Este a patra ediţie consecutivă care are loc la Reşiţa. Traseul este ideal pentru marş, este plan, are tot ce trebuie. Denivelările şi gropile nu sunt din cauza noastră. Teoretic, există riscul producerii unor accidentări, dar practic, sper să nu fie cazul”, a spus antrenorul emerit Iosif Măzăran.
„Părintele“ marşului la Reşiţa nu a fost însă deloc optimist în ceea ce priveşte rezultatele sportivilor cluburilor din oraş. „Cred că va fi cel mai slab bilanţ al sportivilor noştri din ultimii ani. Anul trecut am luat opt medalii. Acum nu ştiu dacă vom avea trei. Anul trecut am avut trei participanţi la Balcaniadă. Acum nu ştiu dacă vom avea unul”, a adăugat Măzăran.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite