Bătaie între dascăli din cauza restructurărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Borcean şi Mihaela Rugaci
Nicolae Borcean şi Mihaela Rugaci

Poliţia a ajuns să intervină pentru a potoli spiritele încinse în şcolile din judeţul Caraş-Severin, din cauza reducerii de posturi din învăţământ. Antrenoarea de gimnastică Mihaela Rugaci acuză că doar intervenţia oamenilor legii a salvat-o din mâinile a doi colegi de la CSŞ Reşiţa.

După cazul învăţătoarei Elena Bugar, reclamată de părinţii unor elevi care învaţă la şcoala din Bucova că ar face educaţie cu palma, acum, alte două întâmplări, de data aceasta mult mai grave, au ajuns la urechile inspectorului general Adrian Doxan. Mihaela Rugaci, antrenoare de gimnastică la Clubul Sportiv Şcolar Reşiţa, susţine că a fost la un pas de a fi linşată de doi colegi, Laurenţiu şi Nicolae Borcean, chiar în sala de antrenament, în faţa copiilor şi a părinţilor acestora. Intervenţia şefului catedrei de gimnastică, Robert Bălan, nu a dat prea multe rezultate. „Au agresat-o verbal şi poate chiar şi fizic, pentru că totul s-a petrecut foarte repede. Îmbrânceli au existat. Am cerut intervenţia Poliţiei, care i-a amendat pe cei doi”, afirmă Bălan.
„Tânărul i-a adresat doamnei profesoare jigniri şi ameninţări. Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a acestuia cu suma de 200 de lei”, a spus Dan Bortiş, comisar-şef IPJ Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite