Andreea Lupşa este asistenta care face viaţa să pară roz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra este asistent medical la Urgenţe, dar are un hobby care aduce zâmbetul pe feţele oamenilor: organizează prezentări de modă inedite. Reşiţeanca iubeşte modelingul de la o vârstă fragedă. Andreea Mida Lupşa lucrează de aproximativ doi ani ca asistent medical în cadrul secţiei de terapie intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.

PROFIL
NĂSCUTĂ. 8 decembrie 1986
EDUCAŢIE. Postliceala de Medicină Generală de la “Traian Lalescu” din Reşiţa
JOB. asistent medical
FAMILIE. Necăsătorită

 Tânăra are însă o ocupaţie cu totul deosebită în afara orelor în care are grijă de bolnavi: este pasionată de modeling şi se ocupă de organizarea unor prezentări de modă speciale.
Reşiţeanca iubeşte modelingul de la o vârstă fragedă. Încă de la şapte ani, Andreea s-a înscris la prima şcoală de modeling care a apărut în oraş. „Chiar de mică am participat la cursuri de modeling. Primii paşi i-am învăţat la şcoala «Models Fashion»”, şi-a amintit tânăra.
Deşi nu îşi mai aminţeşte când a avut loc prima sa prezentare, tânăra are impresia că asta face de o viaţă. Era doar un copil, dar era foarte devotată muncii sale de model, fiind apreciată încă de mică pentru atitudinea şi naturaleţea cu care ieşea pe scenă. „Am participat mereu la cursuri şi la diferite prezentări. Mergeam inclusiv la Timişoara la prezentări. Am participat la show-urile diferiţilor designeri care erau pe piaţă la acel moment”, a povestit Andreea.

Model cu job în sănătate
Deşi era foarte ataşată de viaţa ei de manechin, Andreea nu a uitat nicio secundă de şcoală. Astfel, în clasa a X-a, aceasta a decis să i-a o pauză pentru a se pregăti de facultate. La terminarea liceului, Alexandra a ales să urmeze o carieră în medicină. „Am decis să mă axez pe medicină şi am optat pentru cursurile post-liceale de la «Traian Lalescu» şi acum lucrez ca asistent medical la secţia de terapie intensivă lucru care îmi oferă posibilitatea să salvez chiar şi vieţi”, a mai spus aceasta.
Nu a putut sta însă foarte mult departe de lumea modei. Ea a revenit cu un proiect nou pentru reşiţeni. Asistenta organizează acum prezentări de modă la fiecare sfârşit de săptămână în cluburile reşiţene. „Mereu am fost atrasă de modeling am renunţat atunci când a trebuit să mă ocup de şcoală. În prezent, am decis să organizez prezentări de modă pentru reşiţeni şi încerc să fiu aproape de tinerele frumoase care vor să urmeze o astfel de carieră”, a mai spus asistenta.

Primul concurs de Miss
Reşiţeanca a organizat un concurs de miss pentru frumoasele reşiţence care nu au mai avut ocazia să participle la un concurs de frumuseţe de foarte mulţi ani. „Reşiţa are zeci de tinere frumoase care se pot face remarcate la nivel naţional. Tocmai din acest motiv am decis să organizez un astfel de eveniment” a mai spus Andreea.

Întrebări şi răspunsuri

Cum a fost să prezinţi pentru designerul Cătălin Botezatu?
Am fost încântată că am avut ocazia să prezint pentru unul din cei mai recunoscuţi designeri români. A fost o experienţă plăcută din care am avut de învăţat. Ţinutele create de Cătălin Botezatu la acest show au fost casual.

Cât ai muncit la organizarea concursului de miss?
Am lucrat mai bine de două luni la acest eveniment. Am avut repetiţii cu concurentele chiar şi zilnic, dar mulţumirea a venit la finalul concursului, atunci când am văzut că cei prezenţi au fost încântaţi de ceea ce au văzut.

Cum îţi vezi viitorul legat de modă?
Vreau să deschid la Reşiţa o şcoală de modeling.

Ce-i place
„Îmi place să călătoresc, îmi place să cunosc locuri şi destinaţii noi. Îmi place să descopăr obiceiuri şi tradiţii. Aş vrea să ajung în Dubai. Este unul din locurile pe care mi-ar plăcea să le văd. Îmi place sportul, în special atletismul şi fotbalul”.

Ce nu-i place
„Nu îmi place să fiu minţită. Nu îmi plac oamenii cu două feţe şi cei care una spun în faţă şi alta spun atunci când se întorc. Nu îmi place atunci când cineva nu este serios şi constant în activitatea pe care o desfăşoară”.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite