Topul celor mai ieftine locuinţe din Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţenii trec nepăsători pe lângă locuinţele care s-au ieftinit
Reşiţenii trec nepăsători pe lângă locuinţele care s-au ieftinit

Cartierul Govândari conduce în clasamentul apartamentelor accesibile ca preţ, conform experţilor imobiliari. O locuinţă dintr-un bloc din această zonă poate ajunge chiar şi la zece mii de euro, nivel de preţ atins mai ales în perioada de criză.

Apartament la preţ de maşină mică – aceasta este limita de jos a tarifării în domeniul imobiliar în Reşiţa, în această perioadă. Agenţii imobiliari spun că proprietarii sunt dispuşi la compromisuri mari în urma negocierilor cu posibilii cumpărători. „Am vândut în această perioadă o garsonieră în Moroasa la 10.000 de euro. Proprietarul a cerut 13.000, însă a scăzut  cele trei mii. Preţurile sunt mai mici în această perioadă. Acestea sunt şi în funcţie de zonă”, a  spus Iliana Meda, consultant vânzări la o agenţie imobiliară.

Reduceri la confort
În clasamentul celor mai mici preţuri sunt şi apartamentele cu două camere, din Govândari şi din zona Luncă. „Avem apartamente cu două camere,  40 de metri pătraţi, care pot fi cumpărate şi la 22.000 de euro”, a explicat Iliana Meda.

Diferenţă foarte mare nu este nici la apartamentele de trei camere. Doar 28.000 de euro trebuie să scoateţi din conturi dacă aţi pus ochii pe o locuinţă cu trei camere în zona Micro III. „Apartamente de 68 de metri pătraţi, semidecomandate, pot fi achiziţionate la un preţ rezonabil. Blocurile sunt în această zonă cu patru etaje. Avem apartament care le vindeam şi la 80.000 de euro, iar acum acestea se vând la 50.000 de euro”, a spus, pentru Adevărul de Seară Reşiţa, Dan Velţenescu, agent imobiliar. Chiar şi preţurile locuinţelo de lux au atins fundul sacului. Oricine are astăzi 50.000 de  euro se poate alege cu un penthouse în toată regula.

Preţuri
- 10.000 de euro costă o garsonieră confort 2, într-un bloc din zona Moroasa.
- 16.000 de euro costă un apartament cu o cameră, pe Aleea Tineretului
- 22.000 de euro costă un apartament cu o suprafaţă de 40 de metri pătraţi, în Luncă
- 28.000 de euro costă un apartament cu trei camere, în Micro III
- 50.000 de euro costă un apartament în central oraşului, într-un bloc nouă etaje

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite