Locuri de parcare ecologice pentru reşiţenii din centrul municipiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la parcarea verde din spatele Primăriei Reşiţa sunt aproape finalizate. Singurul astfel de spaţiu din municipiul de pe Bârzava îşi propune să degajeze zona şi să le ofere localnicilor alte 70 de noi locuri de parcare.

Locul dispune şi de un spaţiu verde şi alte câteva zone pentru staţionarea maşinilor. „Parcarea ecologică este aproape gata. Şoseaua dintre parcare şi blocurile de pe strada Ion Luca Caragiale va avea lăţimea de cinci metri şi jumătate. Pe marginea arterei vor fi trasate parcări perpendiculare, ceea ce va mări numărul de autovehicole ce pot staţiona”, a spus Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa.
Lucrările la această zonă au fost începute în urmă cu aproximativ o lună şi valoarea investiţiei pentru pentru aceste locuri de parcare este de aproximativ două miliarde de lei. „Noile parcări, construite în centru, vor fi unele ecologice. Parcările verzi sunt punctate ca şi spaţiu verde“, a  subliniat Mihai Stepanescu, primarul oraşului de pe Bârzava. Locuitorii blocurilor care au parcările contractate îşi vor păstra aceste locuri.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite