Un motociclist a ajuns la spital după ce a ieşit în decor în mod inexplicabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a a vut loc pe Drumul Judeţean 585 unde un tânăr de 30 de ani care nu poseda permis de conducere pentru motocicletă s-a răsturnat inexplicabil pe un sector de drum în aliniament. Bărbarul a fost transportat la spitalul din Reşiţa unde a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă despre producerea unui accident pe Drumul Judeţean 585 în urma căruia un motociclist a ajuns în şant.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că A. Alin, în vârstă de 30 ani domiciliat în localitatea Ramna, în timp ce conducea fără a poseda permis de conducere o motocicletă neînmatriculată pe raza localităţii de domiciliu, pe un sector de drum în aliniament, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara carosabilului, pe spaţiul verde”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin.

Bărbatul a fost rănit uşor şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa fără a fi necesară internarea. Cărăşanul a refuzat testarea cu a cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Astfel şoferul motocicletei este cercetat pentru că a condus fără permis un autovehicul neînmatriculat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite