Un miner de 45 de ani a murit pe şantierul de la Borlova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ordonanţa de urgenţă nu a fost aprobată deocamdată
Ordonanţa de urgenţă nu a fost aprobată deocamdată

Accidentul de muncă a avut loc în această dimineaţă. Bărbatul de 45 de ani se pregătea să plece de la servici când a fost lovit de o locomotivă chiar la ieşirea galeriei în care lucra. Victima a fost transportată imediat la spital dar  medicii nu l-au mai putut salva.

Grigor Doloi, un bărbat de 45 de ani, a murit strivit de o locomotivă chiar la locul de muncă. Acesta lucra ca miner subteran la o galerie a societăţii Hidroconstrucţia la Borlova.

„Evenimetul a vut loc la galeria unde acesta lucra.Bărbatul se pregătea să plece de la servici şi la circa 400 de metri de ieşirea din galerie a fost prins şi strivit de o locomotivă care tocmai intra în tunel”, a spus Ştefan Bala inspector şef adjunct, Securitate şi sănătate în muncă din cadrul Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraş- Severin. Minerul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Caransebeş dar nu a mai putut fi salvat.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă efectuează cercetări pentru a stabilii împrejurările în care a avut loc tragicul accident.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite