Reşiţa: A comis trei infracţinui dintr-o lovitură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: A comis trei infracţinui  dintr-o lovitură
Reşiţa: A comis trei infracţinui dintr-o lovitură

După ce a consumat băuturi alcoolice, un tânăr din Orşova a uitat că nu are permis de conducere şi a furat un autoturism pe care l-a abandonat.

Un tânăr de 22 de ani, ameţit de aburii alcoolului şi de căldura de afară, a furat maşina unui turist din Băile Herculane şi a plecat cu ea. Turistul a alertat imediat poliţia, iar maşina a fost găsită lângă ştrandul “ 7 Izvoare”. Cel care a furat maşina nu a mers foarte mult cu ea. Autoturismul a fost găsit la o distanţă de un kilometru şi jumătate faţă de locul în care a fost lăsat de proprietar.După plimbarea făcută de tânărul, ameţit de aburii lui Bachus, maşina a fost un pic decorată. Şoferul de ocazie a reuşit să-i îndoaie bara de protecţie, dar şi să-i spargă oglinda şi unul dintre semnalizatoare. 


Autorul furtului a fost repede prins


“În urma investigaţiilor a fost identificat autorul furtului, T. Marian-Zaharia, de 22 ani, din Orşova, care a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge. În plus acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a declarat comisar Dinu Nicorici din cadrul Inspectoratului Poliţiei Judeţene. Acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, dar şi conducere în stare de ebrietate. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite