Un bărbat a murit înecat, după ce a plonjat cu maşina în Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasagerul a fost transportat la spitalul din Moldova Nouă
Pasagerul a fost transportat la spitalul din Moldova Nouă

Tânărul se afla împreună cu un prieten în maşina cu care au plonjat în apele Dunării. Aceştia se deplasau pe Drumul Naţional 57 spre Moldova Nouă. Accidentul a  avut loc în apropierea unei pensiuni şi în ajutorul celor doi au sărit mai mulţi bărbaţi.

Bărbaţii au fost imediat scoşi din apă, dar şoferul nu a rezistat şocului şi a murit în momentul impactului. Accidentul a avut loc în apropiere de Sicheviţa.

Din primele cercetări se pare că şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a plonjat în Dunăre. La faţa locului a ajuns un echipaj al Ambulanţei care constatat decesul conducătorului auto şi l-au stabilizat pe pasagerul din dreapta care se afla în şoc hipotermic şi prezenta mai multe lovituri.

"În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce R.Constantin de 28 ani, din Municipiul Reşiţa, conducea un autoturism din direcţia Orşova spre Moldova Nouă, pe un sector de drum în aliniament, a părăsit partea carosabilă lovind un  mal de pământ, după care a căzut în apele fluviului Dunărea.

În urma accidentului conducătorul auto a decedat iar pasagerul, D.Alin Gheorghe de 24 ani, din localitatea Ciclova Română, a fost transportat la Spitalul Moldova Nouă unde a rămas internat", a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş- Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite