O femeie beată criţă a furat din curtea unor bocşeni un cazan cu ţuică, dar n-a mai apucat să bea alcoolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia se afla în stare de ebrietate atunci când a spart geamul unui case din Bocşa şi furat mai multe bunuri apoi la plecare a luat din curte şi cazanul cu ţuică. Cărăşeanca este acum cercetată pentru furt calificat.


Un cazan de ţuică şi mai multe bunuri este paguba produsă de o femeie din Bocşa, aflătă sub influenţa alcoolului. Aceasta a spart geamul unei camere, a furat câteva bunuri din casă şi apoi a plecat şi cu cazanul de ţuică.

” Poliţia Oraşului Bocşa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă de către H. Ioan , din Bocşa, cu privire la faptul că un geam de la casă a fost spart, iar din interior i s-au furat mai multe bunuri şi din curte un cazan de ţuică”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş- Severin.

În urma verificărilor, poliţiştii au depistat-o o femeia de 39 ani, din Bocşa, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, chiar în momentul când încerca să părăsească locuinţa de unde a sustras bunurile. Aceasta avea asupra sa o sacoşă în care au fost găsite lucrurile furate ce aparţineau părţii vătămate.

Prejudiciul, în valoare de 280 lei, a fost recuperat. Femeia este însă, cercetătă pentru furt calificat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite