Reşiţa: Şi-au luat rămas bun de la femeia ucisă de fiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Şi-au luat rămas bun  de la femeia ucisă de fiu
Reşiţa: Şi-au luat rămas bun de la femeia ucisă de fiu

Prietenii, cunoscuţii şi rudele femeii au vegheat toată noaptea, la capelă. Criminalul care şi-a ucis mama se află zilele acestea la Penitenciarul Jilava pentru a i se face expertiza psihiatrică.

Capela cimitirului numărul 7 din Cartierul Moroasa a devenit loc de pelerinaj pentru apropiaţii familiei Bujor. La căpătâiul femeii ucise de propriul său fiu Dănuţ Bujor, au stat la primele ore câteva dintre rude. Tudoriţa Bujor a fost condusă stăzi pe ultimul său drum.
La primele ore Tudoriţa Bujor era vegheată în capela cimitirului de trei persoane. „De când ştiu eu, în Reşiţa, nu s-a întâmplat o asemenea tragedie. Fiul să-şi omoare mama. Este o durere de nedescris pentru rudele femeii. Nici nu vreau să mă gândesc ce este în sufletul băiatului mic. El trebuie să fie tare şi să ţină capul sus, să nu se lase la răutăţiile oamenilor”, a spus în această dimineaţă Maria Veretzki, o pensionară de 63 de ani. Prietenii, rudele şi cei care o cunoşteau pe Tudoriţa Bujor au condus-o pe ultimul drum şi au participat la slujba de înmormântare care a început în jurul orei 15.00.

Nu şi-a luat rămas bun
Dănuţ Bujor, criminalul care şi-a ucis mama nu şi-a luat rămas bun de la cea care i-a dat viaţă. Zilele acestea el se află sub atenta supraveghere a doctorilor din Penitenciarul Jilava unde i se va face o expertiză psihiatrică. Tânărul, care se crede descendent din Dinastia Romanovilor a transmis încă de acum un an tot felul de mesaje ameninţătoare la adresa mamei sale, despre care spunea că trebuie să moară. Părinţii băiatului au anunţat inutil autorităţile pentru că nimeni nu i-a luat în seamă.

21 - de zile a stat internat în spitalul de Neuropsihiatrie din Gătaia Dănuţ Bujor, cel care şi-a ucis mama.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite