Reşiţa: A fost lăsat să moară pe marginea drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: A fost lăsat să moară  pe marginea drumului
Reşiţa: A fost lăsat să moară pe marginea drumului

Prietenii motociclistului susţin că cel care l-a însoţit nu i-a acordat atenţie. Defecţiunile tehnice sau eroarea pilotului par să fie cauze tot mai puţin probabile ale decesului lui Adrian Micşa.

Declaraţiile mai multor martori, dar mai ales gesturile amicului împreună cu care Adrian Micşa, de 31 de ani, rula spre Aeroportul din Caransebeş, ridică destul semne de întrebare despre cele întâmplate pe DN 58 în dimineaţa zilei de sâmbătă. Dorian, tânărul care a însoţit victima pe drumul morţii, a făcut o declaraţie surprinzătoare.

O posibilă cursă
„Mergeam la aeroport la Caransebeş, unde trebuia să concurăm la o competiţie de motociclism viteză. El a avut montat pe ghidon un telescop care s-a defectat. L-a dat jos şi a zis că încearcă să meargă fără el. La jumătatea drumului, a picat. La o curbă, de la denivelările de pe drum, a intrat în boblaj. Avea maximum 140 de kilometri la oră. Eu am ajuns primul la el, i-am scos casca de pe cap şi i-am desfăcut costumul. Apoi am dat să plec, când cineva m-a întrebat unde mă duc. Am zis că ambulanţa e pe drum şi că trebuie să plec, că nu pot să stau”.
Mai mulţi martori susţin că cei doi se întreceau în drumul spre Caransebeş şi rulau cu viteză foarte mare. Potrivit acestora, e foarte posibil ca cei doi să se fi acroşat sau Dorian, care avea un motor mai puternic, să-i fi tăiat calea victimei, provocând accidentul. Poliţia pare să ia în calcul şi această ipoteză. Comisarul Decebal Davidoiu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Caraş-Severin a confirmat că cercetările continuă, chiar pe o arie mai largă.

Cine e de vină pentru accident
Prietenii motociclistului Adi Micşa susţin că denivelările din carosabil ar fi provocat accidentul. „Din primele cercetări, conducătorul motocicletei, probabil din cauza vitezei, a pierdut controlul motocicletei, iar în urma impactului cu solul, a decedat”, a declarat agentul-şef al serviciului Poliţiei Rutiere Caraş-Severin, Sorin Badea.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite