Reşiţa: L-a renegat pe fiul cel mic, dar nu şi pe cel criminal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: L-a renegat pe fiul cel mic, dar nu şi pe cel criminal
Reşiţa: L-a renegat pe fiul cel mic, dar nu şi pe cel criminal

Găsit de către apropiaţii victimei drept vinovatul moral al crimei din Moroasa, Dan Bujor respinge acuzaţiile şi se arată contrariat de cele afirmate.

Rudele şi apropiaţii Tudoriţei Bujor continuă să-l arate cu degetul pe Dan Bujor, soţul femeii care a sfârşit înjunghiată de fiul cu probleme psihice, bărbatul fiind acuzat că poartă o mare parte din vină pentru tragedia care s-a abătut asupra familiei lor.

După ce mai multe persoane din anturajul familiei Bujor au relatat episoade violente, în care femeia ar fi fost bătută cu bestialitate de soţul ei, acum, rudele acesteia susţin că bărbatul şi-a renegat copilul cel mic, Bogdan, dar nu s-a îndoit niciodată că ar fi tatăl lui Dănuţ, al criminalului.

„După 20 de ani de căsătorie s-a găsit să o acuze că Bogdan nu e fiul lui. A luat bani din bancă şi a făcut testul de paternitate ca să-i demonstreze că el este tatăl copilului”, susţine o cumnată a victimei. Raportul de expertiză medico-legală pentru cercetarea paternităţii eliberat la data de 26.10.2007 demonstreză că Bogdan Bujor este fiul lui Dan Bujor şi al Tudoriţei.

Înmormântare rapidă

Lui Dan Bujor i se reproşează din partea cunoscuţilor familiei că nu i-a părut rău nici măcar pentru o clipă de ceea ce s-a întâmplat cu soţia sa.

„Nici nu astupaseră groparii sicriul soţiei sale, că el a şi invitat lumea la masă şi a plecat spre maşină. Acolo s-a întâlnit cu amanta lui, s-au pupat şi apoi a plecat mai departe. Mi-aduc aminte că, din cauza amantei, a fost bătută în ianuarie anul acesta, de sărbători, pentru că a avut curaj să răspundă la telefonului lui”, susţine o veche cunoştinţă a femeii.

Dan Bujor respinge acuzaţiile

Foarte deranjat de ceea ce se afirmă despre el, Dan Bujor a vizitat redacţia „Adevărul”, unde a infirmat toate acuzele făcute la adresa sa. Omul nu a găsit puterea să le şi răspundă celor care îl acuză, dar a subliniat încă o dată incompetenţa autorităţilor, despre care susţine că nu au luat măsurile necesare pentru ca această tragedie să fie evitată.

Expertiza risipeşte îndoielile


„Numitul Bujor Dănuţ este tatăl biologic al copilului Bujor Bogdan cu o probabilitate de 99,99 la sută”, se arată în documentul eliberat de Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” la data de 26.10.2007.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite