Peste 2.000 de angajați au declanșat conflictul de muncă la SC Automotive din Caransebeș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii de la Eybl care erau în pericol acum un an au acum de lucru din plin
Muncitorii de la Eybl care erau în pericol acum un an au acum de lucru din plin

Liderii sindicali spun că oamenii sunt nemulțumiți că cei care se află în conducerea societății au amânat nejustificat de mult semnarea contractului colectiv de muncă. Aceștia au transmis o adresă conducerii prin care au avertizat-o că, dacă în 48 de ore nu ia nicio măsură, vor da startul grevelor în incinta societății.

Sindicaliștii de a SC Automotive din Caransebeș stau ca pe cuie, fără să știe care le este soarta. „Nu putem spune că cei din conducere au refuzat să stea cu noi la discuții, însă această amânare la nesfârșit a semnării contractului colectiv de muncă ne face să luăm măsuri. În prima etapă am declanșat confictul de muncă", a declarat Marian Apostol, președintele CNS Cartel Alfa.

Astfel, dacă în 48 de ore cei din conducere nu iau măsura semnării contractului, angajații apelează la Direcția Muncii să le medieze conflictul, iar ulterior vor trece la acțiuni de protest. Liderii confederațiilor sindicale din Caraș-Severin sunt tot mai supărați că numărul conflictelor de muncă este tot mai mare.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite