Un bărbat a intrat în comă după ce a fost bătut de un reşiţean de 20 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictul a avut loc la acest sfârşit de săptămână în cartierul Govândari din Reşiţa. Un bărbat de 62 de ani din localitate a fost găsit pe jos în faţa firmei unde lucra. Acesta a fost lovit de un tânăr de 20 de ani. Victima a fost transportată de urgenţă la Timişoara.

Bărbatul a fost agresat de un tânăr chiar în faţa firmei pentru care lucra. Conform poliţiştilor băiatul care a băgat victima în comă a declarat că toată întâmplarea s-a datorat unui conflict spontan.

”Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă de către un angajat al unei societăţi din zona Complexului Victoria din municipiu că în faţa societăţii un bărbat agresat este căzut în stradă.Echipa deplasată la faţa locului a găsit un bărbat căzut în stradă în stare de comă. A mai fost identificat şi un tânăr de 20 ani, domiciliat în Reşiţa care a declarat că a avut un conflict spontan cu victima, în urma căruia a împins-o şi a căzut lovindu-se cu capul de sol”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin.

Reşiţeanul agresat a fost transportat la Timişoara de urgenţă. În prezent se fac cercetări pentru de vătămare corporală gravă iar în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei se va propune soluţia legală.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite