ALEGERI LOCALE 2012 Prefectul de Caraș-Severin: “Haideți la vot, pentru că decidem soarta județului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a făcut o vizită fulger la Biroul Electoral Județean. Acesta a vrut să se asigure că lucrurile decurg bine și că nu sunt incidente. Toate secțiile de votare au fost deschise la ora 07.00, iar până acum s-au înregistrat câteva incidente minore.

Silviu Hurduzeu a vizitat Biroul Electoral Județean Caraș-Severin. Acesta a declarat că până la această oră nu sunt incidente în județ, cel puțin pe linie prganizatorică. “Toate secțiile de votare s-au deschis la ora 07.00, buletinele de vot au fost predate președințiilor de la secțiile de votare, astfel că oamenilor nu le rămâne decât să meargă la vot. Haideți la vot, pentru că soarta județului contează”, a spus Silviu Hurduzeu.

În Caraș-Severin sunr 281.077 de cetățeni cu drept de vot.

Oficialii de la BEJ au fost sesizați până acum că la secțiile de votare Nr 1 și 2 din Dognecea, în cabina de vot se intră frecvent cu însoțitor. Sesizarea a fost preluaă, iar la această oră se cercetează.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla
, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Reşiţei şi a judeţului Caraş-Severin: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Rezultate alegeri locale 2012

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite