"Monstrul" pedofil se jură că este semi-impotent. Fetelor nu li s-a adus nicio atingere valorilor lor umane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul judecat pentru pornografie infantilă a găsit alibiul care să-l scoată de sub acuzare. Daniel Ungur vrea să dovedească prin acte medicale că nu putea întreţine relaţii sexuale cu fetiţele care l-au reclamat.

Reşiţeanul de 41 de ani trimis în judecată pentru că a transformat mai multe fete cu vârste între 14 şi 16 ani în sclave sexuale continuă să se apere în faţa magistraţilor de la Tribunalul Caraş-Severin şi să ceară punerea sa în libertate, deoarece nu s-ar face vinovat de niciuna din infracţiunile reţinute în sarcina sa. În accidentul rutier care a avut loc în urmă cu doi ani în faţa blocului mamei sale, „Monstrul pedofil” nu şi-ar fi pierdut numai tatăl, ci şi potenţa.

Avocatul său, Cosmin Bolosin, a cerut acordarea unui nou termen de judecată pentru a putea depune la dosarul cauzei acte justificative care ar demonta mărturiile fetelor exploatate sexual. În plus, a solicitat eliberarea condiţionată a pedofilului. „Noi am cerut ca instanţa de judecată să facă o adresă la penitenciar pentru a ne comunica actele medicale ale clientului meu. Am înţeles că acesta suferă de boli foarte grave. Din discuţia cu el am înţeles că ar fi şi semi-impotent. Până nu avem actele medicale la dosar, nu putem intra în fondul problemei. Acum doi ani a avut un accident şi de atunci are probleme grave cu potenţa. Deocamdată sunt nişte «fumigene» pe care noi trebuie să le valorificăm ca apărare”, a declarat Bolosin.

Până la clarificarea acestor aspecte legate de starea sa de sănătate, Daniel Ungur rămâne în penitenciar, acolo unde a solicitat să-i fie adus un televizor. „S-a menţinut starea de arest preventiv a inculpatului pe o perioadă de 50 de zile şi i-a fost respinsă cererea de liberare provizorie sub control judiciar”, a precizat Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin.

Atac la părţile vătămate

Avocatul „Monstrului pedofil” vrea să speculeze la maximum şi faptul că niciuna dintre fetele care au ajuns în dormitorul clientului său nu s-a constituit parte civilă în proces.
„Dacă nu a comis faptele, clientul meu nu le poate recunoşte. Dacă existau faptele, în opinia mea, erau şi părţi civile la dosar, dar nu e nici măcar una. Probabil că nu au fost traumatizate, nu au fost forţate, nu au fost agresate şi nu li s-a adus o atingere valorilor lor umane. Dacă nu există niciun prejudiciu, ori material, ori moral, nu te poţi constitui parte civilă. Mă gândesc că fetele şi-au dat seama că nu au fost prejudiciate cu nimic din punct de vedere moral, că material nici nu poate fi vorba, şi atunci nu se pot constitui părţi civile”, a spus Bolosin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite