Cabinetele medicilor de familie sunt asaltate de reşiţenii care vor să scape de gripă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vaccinare antigripala Reşiţa
Vaccinare antigripala Reşiţa

Cabinetele medicale au început, de astăzi, vaccinarea contra gripei de sezon. Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin a primit deja 13.500 de doze într-o primă etapă. De altfel, acestea au şi fost repartizate la medicii de familie, ca să înceapă campania de prevenire a bolii de sezon. 

„Noi am primit 30 de doze pentru vaccinarea pacienţilor noştri”, a declarat Liliana Luca, medic de familie. Alexandru Văduva, de 26 de ani, este primul pacient vaccinat astăzi. „Îmi fac anual acest vaccin şi nu mai răcesc în sezonul rece. Am scăpat de gripă. Îi îndemn şi pe ceilalţi reşiţeni să procedeze la fel”, a spus tânărul, care lucrează ca agent de pază.

Prioritate la vaccinare vor avea bătrânii şi copiii, dar şi personalul medical, care este predispus să contacteze răceala sau gripa din sezonul rece. "Noi am primit dozele de vaccinare pentru judeţul Caraş-Severin. Dacă acestea se vor epuiza, vom cere suplimentare de doze", a declarat în această dimineaţă pentru "Adeărul de Seară Reşiţa", Clara Isac, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite