Bani pentru saloane invadate de igrasie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pacienţii sunt beneficiarii unor acţiuni de caritate organizate în Reşiţa. Cu banii strânşi în urma tradiţionalului Bal al Rotarienilor se vor zugrăvi două saloane la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

Aseară, oamenii cu bani din oraş au făcut donaţii pentru două cauze nobile. În cadrul evenimentului organizat de cluburile Rotaract şi Rotary, a avut loc o licitaţie cu obiecte de artă, o tombolă cu premii şi au fost susţinute momente artistice de elevii Liceului de artă „Sabin Păuţa”. Astfel, o tânără bolnavă de cancer şi două saloane de la Secţia de Ortopedie vor beneficia de sumele de bani strânse.


Scopul balului


„Din cei aproximativ 7.000 de lei strânşi, mai mult de jumătate vor fi daţi fetei, iar restul banilor vor fi direcţionaţi spre celelalte scopuri ale balului caritabil“, a spus în această dimineaţă Flavius Bozu, preşedintele Clubului Rotaract. Reprezentanţii spitalului spun că această investiţie este binevenită, mai ales că unele saloane nu au fost renovate de zeci de ani. „Secţia de Ortopenie are nevoie de renovări serioase. Am înţeles că sunt luate în vizor doar două saloane, dar baia şi oficiul ar trebui şi ele renovate“, a spus Martin Miloş, şef Secţie Ortopedie. Reprezentanţii cluburilor spun că renovarea celor două saloane constă în faptul că se va zugrăvi. Mai mult decât atât, vor fi cumpărate şi perdele noi pentru ca atmosfera să fie mult mai primitoare. „Am ales Secţia de Ortopedie pentru că alte secţii au mai beneficiat de unele renovări şi această secţie face parte din acele secţii active“, a mai spus Flavius Bozu.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite