Scafandrii au găsit astăzi un pescar cărășean care a murit înecat în apele lacului Văliug

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul bărbatului a fost găsit în apele lacului Gozna după două zile de căutări. Acesta pescuia cu barca pe apă, atunci când aceasta a fost luată de vânt. Scafandrii au fost cei care au găsit trupul pescarului la scurt timp după ce au început scufundările.

Cazul pescarului care a fost înghițit de ape este al treilea în acest an, în județul Caraș-Severin. Asta după ce, un alt bărbat, tot din Reșița a murit înecat în apele lacului Secu, iar un minor de 13 ani din Caransebeș a fost luat de apele râului Timiș.

Pescarul reșițean avea 72 de ani și după două zile de căutări în lacul de la Văliug, trupul său a fost găsit de căutători. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” al judeţului Caraş- Severin au intervenit împreună cu scafandrii din Arad şi Timiş pentru a găsi trupul neînsufleţit al acestuia. Asta pentru că ISU Semenic nu are încă o echipă de scafandri atestată. ”În prima zi, trupul bărbatului a fost căutat în jur de opt ore. Acţiunea a fost reluată şi, în urma intervenţiilor scafandrilor, trupul bărbatului a fost găsit după doar câteva minute”, a spus plutonierul Anca Balint, din cadrul ISU “Semenic. 

Minor luat de ape la pescuit

Incidentul a avut loc în zona parcului Teiuş din Caransebeş. Un tânăr de 13 ani din localitate a fost luat de ape în timp ce pescuia. Poliţia Municipiului Caransebeş  a fost sezisată prin apelul unic de urgenţă şi împreună cu lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au început să caute trupul neînsufleţit al băiatului.

Părinţii lui Cristi au fost de faţă în momentul în care echipele de intervenţie l-au scos din apă. Căutările pompierilor din Caransebeş au durat  48 de ore, iar în această dimineaţă, au reuşit în cele din urmă să găsească trupul micuţului. Trupul neînsufleţit la micuţului de 13 ani a fost dus  la morga din Caransebeş. Povestea lui  este tragică, în contextul în care avea înainte lui o viaţă întreagă. Cristi a plecat de acasă, in timp ce mama sa avea în plan să facă ceva cumpărărturi pentru micuţ, după care să îl însoţească la pescuit,  în Parcul Teiuş. Cristi i-a făcut promisiunea că va sta în locul în care apa este mică şi nu se avântă în valurile râului.



   

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite