O familie din Caraş- Severin a rămas pe drumuri, după ce flacările au mistuit locuința în care trăia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiile
Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiile

Trei locuinţe din Caraş Severin au fost mistuite de flăcări în Vârciorova, Copăcele şi Bocşa. Pagubele sunt mari.mai ales că una dintre case a fost mistuită de flăcări în proporţie de 90 la sută.

Pompierii militari din cadru ISU „Semenic” au fost solocitaţi doar într-o noapte pentru a intervenii în trei localităţi diferite. Primul incendiu la care au intervenit pompierii a fost la Vârciorova. „Pentru că incendiul era violent şi exista pericol de extindere, la faţa locului au fost deplasate trei autospeciale încadrate cu 15 pompieri de la Detaşamentul Caransebeş. În urma incendiului, acoperişul casei a fost distrus pe o suprafaţă de 370 mp. Valoarea bunurilor protejate de foc se ridică la 55 de mii lei. Potrivit cercetărilor efectuate, incendiul a izbucnit probabil din cauza unui fulger”, a spus Anca Balin, purtător de cuvânt din cadru ISU “Semenic”.

O altă intervenţii a avut loc în localitatea Copăcele. Aici o casă a fost arsă în proporţie de 90 la sută.Conform pompierilor incendiul a izbucnit din cauza neglijenţei proprietarului care a lăsat nesupravegheat un foc aprins în curte.
Ultima intervenţie a avut loc în localitatea Bocşa. Deşi pompierii au intervenit promt şi în acest caz acoperişul locuinţei a fost ars. Cauza probabilă care a dus la o astfel de nenorocire este un scurtcircuit electric produs la un cablu defect.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite