O tânără s-a ales cu dosar penal pentru că a furat alcool dintr-un magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că a vrut să fure mai multe sticle de băuturi alcoolice o femeia s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat. Cazul acesteia este cercetat de Pachetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa. Paguba produsă de femeie a fost recuperată de oamenii legii în totalitate.

O persoană din localitate a făcut mai multe cumpărături fără a plăti. Aceasta a luat de pe rafturi mai multe sticle cu băuturi alcoolice şi a plecat din magazin fără a trece la casă pentru aşi achita cele cumpărate. Pentru a o găsi pe femeie a fost nevoie de intervenţia unei patrule mixte formate dintr-un poliţist şi un jandarm care au recuperat sticlele furate.

„Oamenii legii au identificat-o pe S.Iuliana, de 51 ani, din municipiul Reşiţa care, profitând de neatenţia personalului,  a sustras trei sticle de băuturi alcoolice, pe care le-a ascuns sub haine, aceasta fiind surprinsă ulterior cu produsele neplătite  de către agenţii de pază,  care au sesizat imediat oamenii legii”, a spus Lucian Istrăţescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş- Severin. Femeia s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, iar cazul acesteia va fi înmânat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa pentru a se continua cercetările.





     




Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite