Adepții lui Bachus s-au întâlnit în trafic, dar s-au trezit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc în localitatea Vrani. Un şofer băut a lovit un pieton care mergea regulamntar pe marginea drumului. În urma verificărilor s-a constatat că atât şoferul, cât şi pietonul erau băuţi. Pietonul a primit imediat îngrijiri medicale şi a refuzat să fie dus la spital.

Un pieton din Vrani s-a ales cu o sperietură groaznică, după ce un şofer de 27 de ani, care s-a urcat băut la volan, l-a lovit cu maşina. Accidentul a  avut loc chiar în localitatea Vrani. La faţa locului au intervenit imediat poliţiştii. Pietonul a fost uşor rănit uşor şi în urma îngrijirilor primite de personalul medical de pe ambulanţă a refuzat să fie transportat la spital.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că şoferul nu posedă permis de conducere, iar după acroşare acesta a părăsit locul accidentului, fiind găsit ulterior pe o stradă lăturalnică. Autovehiculul pe care acesta îl conducea era înmatriculat în străinătate şi nu avea drept de circulaţie în România”, a spus agentul Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  Nu doar şoferul a fost testat cu alcool testul, ci şi pietonul a cărui alcoolemie a ajuns la 0,34 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite