Investiţii de criză: autorităţile inaugurează un patinoar pe timp de vară la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă bază sportivă se deschide la Reşiţa. Direcţia pentru Sport a Judeţului Caraş- Severin şi Consiliul Local inaugurează astăzi în jurul orei 20.00 un patinoar în Parcul Tricolorului din cartierul Govândari. Deşi suprafaţa nu este una extrem de mare, ea este funcţională atât vara, cât şi iarna.

În această seară, la ora 20.00 se deschide patinoarul din cartierul Govândari. Acesta va putea fi folosit inclusiv vara de cei care vor să îşi pună patinele în picioare. Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi Direcţia de sport a judeţului au pus pe picioare acest proiect, unul curajos, în perioada de criză financiară actuală. “Investiţia este cumva la limită. Nu avea nevoie Reşiţa de un astfel de patinoar, însă cred că cei mici se vor bucura. Aşa, au şi ei un loc unde să facă sport în timpul liber”, spune reşiţeanul Iulian Petcu.

Investiţie de mii de lei

Noua bază sportivă, “Olimpia”, a costat administraţia judeţeană nu mai puţin de 388.000 de lei. ”Consiliul Judeţean Caraş-Severin a contribuit la realizarea acestui obiectiv cu o parte din sumă. “Banii au fost alocaţi din fondul de rulment pentru finantarea unor investiţii pe anul 2010”, spune Camelia Şusco purtătoarea de cuvânt a forului judeţean. În plus faţă de aceşti bani, şi Direcţia pentru sport a pus la bătaie o importantă sumă de bani. “Noi am contrubuit cu 424.000 de lei. În această seară şi Doina Melinde, maestru emerit al sportului, va fi alături de noi”, spune Liliana Dacica, directorul DJS Caraş-Severin. Suprafaţă obiectivului depăşeşte 500 de metri pătraţi şi 300 de copii pot patina simultan. În prima lună, intrarea este gratuită, iar ulterior, se stabileşte o sumă modică. În plus, obiectivul va fi folosit şi în alte scopuri.Mai exact, pentru organizarea de spectacole sportive. De luni, patinoarul este la dispoziţia reşiţenilor. 


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite