Traficanţi de ţigări prinşi la Oraviţa, în urma unor descinderi în masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au găsit 10.000 de pachete de ţigări într-o singură casă
Poliţiştii au găsit 10.000 de pachete de ţigări într-o singură casă

Poliţiştii cărăşeni au descins, în această dimineaţă, în opt locaţii din Oraviţa, unde au făcut percheziţii domiciliare. Pe lista poliţiştilor se regăseşte şi Ion B., din localiatea Oraviţa, care a depozitat acasă aproape 10.000 de pachete de ţigări.

Sub comanda şefilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, oamenii legii au organizat în cursul acestei dimineţi o acţiune de verificare a potenţialilor traficanţi de ţigări din localitatea Oraviţa. La domiciliile controlate, oamenii legii au găsit cantităţi însemnate de cartuşe de ţigări. Pe lista persoanelor vizate de descinderi se regăsesc mai mulţi oameni suspectaţi de comerţ ilegal cu ţigări. Unii dintre ei au ripostat în primă fază şi s-au declarat foarte supăraţi, dar în cele din urmă au decis să colaboreze. Surprins cu noaptea-n cap de poliţişti, Ion B. nu a mai avut scăpare şi a început să descuie pe rând încăperile care ascundeau „marfa”.

„Nu sunt angrosist, doar ştiţi. Eu luam din vamă, câte 2,3 cartuşe, iar cele pe care le-aţi găsit aici sunt numai pentru consum propriu”, susţine bărbatul, care dădea pe cartuş circa 3 euro.

Traficant amabil cu vecinii

Poliţiştii de la economic şi cei de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au găsit la domiciliul bărbatului aproape 10.000 de pachete de ţigări, adică aproape jumătate din cantitatea confiscată de poliţiştii cărăşeni de la începutul acestui an.  „Este un om foarte amabil şi nu mă aşteptam la o astfel de verificare”, spune Gheorghe B., unul dintre martorii percheziţiilor. De discriminare nu poate fi vorba, întrucât percheziţiile nu au vizat doar domiciliul bărbatului, ci şi al altor persoane din localitatea Oraviţa şi cartierele aparţinătoare.

Potrivit comunicatelor de pe site-ul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Caraş-Severin, de la începutul acestui an, oamenii legii au confiscat aproape 20.000 de pachete de ţigări de pe întreg teritoriul judeţului.  Potrivit oficialilor de la IPJ, astfel de acţiuni se vor derula şi în continuare şi au în vedere eradicarea fenomenului de pe teritoriul judeţului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite