Un minor din Zăvoi a fost reţinut pentru 19 zile şi este cercetat în 12 dosare pentru furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Oraşului Oţelu Roşu a emis pe numele unui tânăr de 16 ani o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Acesta a furat în perioada august 2009 şi mai 2010 din 12 locuinţe, dar şi societăţi comerciale din Oţelu Roşu. Acesta a fost dus în faţa instanţei pentru a fi judecat.

În urma prezentării în faţa instanţei de judecată a minorului de 16 ani din Zăvoi, care a furat din mai multe case şi firme, judecătorii au decis ca aceasta să stea 19 zile la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. „Tânărul L.C. din Zăvoi este cercetat într-un număr de 12 dosare penale pentru infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale, 11 dintre acestea, înregistrate iniţial cu autor necunoscut.

Furturile au fost săvârşite pe raza localităţii Oţelu Roşu şi în localităţile limitrofe, în perioada august 2009 – mai 2010”, a spus agentul Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin. Acesta a fost arestat după ce poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Oţelul Roşu au emis pe numele acestuia un mandat de reţinere pentru 24 de ore.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite