TIMP LIBER: Relaxare şi plajă pe ponton la Lacul de la Văliug

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe ponton au apărut primii clienţi
Pe ponton au apărut primii clienţi

Reşiţenii dornici de a petrece un weekend în aer liber se pot îndrepta spre malurile lacului, mai ales că vremea se anunţă frumoasă. Dacă Codul Galben a trecut, iar meteorologii anunţă un final de săptămână însorit, o vizită la Lacul Văliug nu ar strica, mai ales că primii clienţi nu au întârziat să apară.

 O avertizare trebuie făcută încă de pe acum: dacă vreţi să faceţi baie în lac, trebuie să ştiţi că apa este încă foarte rece. Aventurierii au testat-o deja. Oricum, la dispoziţie vă rămân şezlongurile, unde vă puteţi răsfăţa la soare. Şi intrarea este încă gratuită în această perioadă, pentru că sezonul estival nu s-a deschis încă oficial. „Am venit în concediu din Bucureşti, alături de familia mea, pentru că suntem din Reşiţa. Cu siguranţă vom face o plimbare la Văliug, să vedem ce s-a mai schimbat în zonă”, a spus Sonia Radu, o reşiţeancă de 30 de ani.

Plimbare pentru mişcare

În cazul în care v-aţi săturat de soare şi vă temeţi să vă expuneţi prea mult din prima zi de plajă, aveţi opţiunea unei plimbări pe malul lacului sau chiar pe şosea. Veţi fi uimiţi de construcţiile care se ridică în permanenţă în zonă. O noapte de cazare la o pensiune în comuna Văliug ajunge la 10 euro, iar în ce priveşte mâncarea,  o puteţi aduce din oraş, cumpărată dintr-un supermarket la un preţ rezonabil.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite