Un reşiţean de pe strada Odobescu se luptă cu ISPA în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolaie Kallai s-a săturat de indolenţa celor implicaţi în programul european, iar acum se pregăteşte să deschidă un nou proces. Reşiţeanul îl acuză pe constructor că i-ar fi astupat abuziv groapa din faţa casei care era, de fapt, obiectul unui proces aflat în derulare.

Lucrările de modernizare a reţelei de apă din cadrul programului european ISPA au ajuns, în urmă cu nouă luni, la familia Sitaru, care locuieşte pe Strada Odobescu din Reşiţa. Fiul familei Sitaru s-a arătat nemulţumit de derularea proiectului încă din primele zile. Atunci, muncitorii au săpat o groapă în faţa casei familiei Sitaru, iar beciul imobilului a fost inundat. Prin urmare, Nicolaie Kallai a dat în judecată firmele care executau lucrarea.

În decembrie, muncitorii, împreună cu jandarmii şi poliţiştii, au astupat groapa. „Eu sunt în proces cu firmele constructoare. Nu am primit nimic de la instanţă precum că ei pot să lucreze în continuare“, a spus Nicolaie Kallai. Adrian Faltinschi, managerul de proiect al Hidroconstrucţia, a explicat că gerul ar fi putut cauza probleme, iar decizia a fost una în favoarea consumatorilor. „Familia Sitaru nu este racordată la sistemul nou pentru că nu ne-a lăsat să ne facem treaba“, a declarat Adrian Faltinschi.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite