Un minor din Caransebeş s-a înecat în apele râului Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti şi lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă fac cercetări în vederea identificării unui cadavru găsit în râul Timiş din Caransebeş. În urma primelor verificări poliţiştii au stabilit că este vorba despre un minor de 13 ani din localitate. Tânărul se afla la pescuit când a fost luat de ape în zona Parcului Teiuş.

Incidentul a avut loc în zona parcului Teiuş din Caransebeş. Un tânăr de 13 ani din localitate a fost luat de ape în timp ce pescuia. Poliţia Municipiului Caransebeş  a fost sezisată prin apelul unic de urgenţă şi împreună cu lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au început să caute trupul neînsufleţit al băiatului.

”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de un minor în vârstă de 13 ani din Caransebeş care a plecat la pescuit şi se pare că a fost surprins de creşterea apei ca urmare a deversării din barajul Zerveşti”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoraului de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin.

Poliţişti şi lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă continuă cercetările în vederea identificării cadavrului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite