Flăcările au mistuit un apartament de pe Calea Caransebeşului, în cursul nopţii trecute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Miculeanici a intrat în apartamentul devastat de flăcări
Ion Miculeanici a intrat în apartamentul devastat de flăcări

Un incediu a mistuit azi noapte un apartament, iar flăcările au ameninţat alte 12 locuinţe de pe acelaşi palier. Fumatul este, probabil, sursa incendiului. Pompierii reşiţeni au evacuat peste 15 persoane din bloc, astfel încât să prevină o eventuală tragedie. Un apartament a fost distrus complet. 

Flăcările au mistuit noaptea trecută un apartament dintr-un bloc de garsoniere de pe Calea Caransebeşului. Potrivit pompierilor, cauza incendiului este, cel mai probabil, fumatul. La etajul trei al blocului, în jurul orei 1.30, un bărbat şi-a alarmat vecinii pentru că îi ardea casa.

image

„Am auzit bătăi insistente la uşă. Am ieşit să văd cine este. Vecinul meu de vizavi era foarte agitat şi mi-a zis că i-a luat foc casa. Când am intrat la el în apartament am găsit o flacără imensă în mijlocul camerei. Am luat găleata şi am încercat să o sting, dar nu am reuşit. El a alarmat vecinii şi cineva a sunat la pompieri”, a spus, în această dimineaţă, Ion Miculeanici,un vecin din blocul ars.

image

La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii şi pomperii, care au intervenit pentru a stinge flăcările. „Incendiul se manifesta violent, cu flacără, la un apartament de la etajul al treilea, existând pericolul de extindere la alte 12 apartamente de pe palier.

image

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit inconştient din cauza inhalării de monoxid de carbon”, a spus Anca Balint, purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic”. Proprietarul apartamentului care a ars azi-noapte se află internat la Spitalul Judeţean Reşiţa, în stare gravă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite