La proba de limba străină a examanului de maturitate s-au prezentat 60 de cărăşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce-a de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2010 continuă şi astăzi cu proba C, examenul oral, în limbile studiate de candidaţi: engleză, franceză, germană şi rusă. Un total de 60 de elevii cărăşeni sustin la această oră examenul în faţa comisiilor. La nivelul judeţului s-au organizat 15 centre de examinare.

Elevii din judeţ care nu au reuşit să obţină o notă de trecere în prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2010 susţin astăzi proba C din cadrul examenului de maturitate. La această oră 60 de tineri sunt prezenţi în faţa comisiilor de examinare din cele 15 centre.”Sunt 31 de candidaţi care susţin examenul oral la limba engleză, 17 la limba franceză, 10 la limba germană şi 2 la limba rusă”, a spus profesorul Mircea Meilă. Mâine 65 de tinerii cărăşeni vor susţine proba de competenţe digitale.

Probele scrise se vor desfăşura în perioada 30 august – 3 septembrie. Lucrările vor fi corectate la central zonal organizat la Liceul de Artă “Sabin Păuţa” din Reşiţa. Rezultatele vor fi afişate în 5 septembrie, până la orele 16:00 şi depunerea contestaţiilor poate fi făcută între orele 16:00 – 20:00. Rezulatele finale vor fi afişate în data de 9 septembrie.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite