Un bărbat din Oţelul Roşu a fost rănit în timpul unei partide de vânătoare ilegale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma accidentului un bărbat de 32 de ani din Oţelul Roşu a fost rănit în zona feţei şi a gâtului şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Timişoara. Acesta a fost împuşcat în timpul unei partide de vânătoare de mistreţi pe raza localităţii Ruschiţa.În urma verificărilor se pare că acesta şi colegul său nu aveau autorizaţie de vânătoare.

Evenimentul a avut loc în timpul unei partide de vânătoare în zona localităţii Ruschiţa din judeţul Caraş- Severin. Bărbatul împuşcat se afla în această zonă la vânătoare împreună cu un coleg.”Poliţia Oraşului Oţelul Roşu a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă cu privire că pe valea Padeşului se află o persoană rănită prin împuşcare. Accidentul a avut loc în timp ce P. Ioan- Marius de 58 de ani, din Rusca - Montană şi G. Gabriel de 32 de ani din Oţelul Roşu se deplasau unul după celălalt.

Lui P.Ioan-Marius aflându-se în faţă, i s-a descărcat arma de vânătoare în mod accidental,  rănindu-l în zona feţei şi a gâtului pe G.Gabriel”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin.

În urma efectuării cercetării la faţa locului s-a stabilit că cei doi erau la vânătoare de mistreţi fără a poseda autorizaţie emisă de autorităţile competente.Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, unde a fost internat. Colegul acestuia de vânătoare fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite