Un biciclist a fost grav lovit de o maşină pe drumul care leagă Oţelu Roşu de Glimboca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier a avut loc ieri pe Drumul Naţional 68. Conform poliţiştilor, accidentul s-a produs din cauza unui biciclist. Acesta nu s-a asigurat atunci când a schimbat direcţia de deplasare şi a fost acroşat de un autoturism care circula în aceeaşi direcţie.

Un biciclist a fost rănit ieri grav după ce a fost acroşat de o maşină. Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Glimboca de Oţelu Roşu. „În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce R. Nicolae de 79  ani, din Glimboca, conducea o bicicletă din direcţia Glimboca spre Oţelu Roşu, a schimbat direcţia de mers spre stânga, fără a se asigura şi a fost acroşat de un autoturism ce se deplasa în aceeaşi direcţie ca şi biciclistul”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş- Severin.

În urma impactului cu maşina, biciclistul a fost grav rănit. Acesta a fost transportat la Spitalul din Oţelu Roşu unde a rămas internat.Conducătorul auto  este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

 

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite