Portret: Alina Criste visează la scene internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Criste
Alina Criste

Tânăra pasionată de modeling adoră să participe la concursuri de frumuseţe şi speră ca la terminarea liceului să urmeze o facultate în Timişoara. Alina Criste iubeşte modelingul de mică şi se bucură că majoratul i-a sporit şansele de a fi inclusă în mari concursuri de frumuseţe

 „Am mai participat la mai multe preselecţii în 2007, dar pentru că eram minoră, părinţii mei au considerat că nu e cazul să continui, deşi eram selectată pentru a merge mai departe”, a povestit aceasta.

Singurele concursuri la care tânăra a mai participat înainte de vârsta majoratului au fost cele organizate în liceu. „Îmi place să particip la concursurile unde frumuseţea este apreciată. Pentru că sunt în clasa a XII-a, anul acesta am participat la «Balul Gâscanilor»,organizat de colegii de liceu, unde am obţinut locul I”, a mai spus Alina.

Emoţii de început

Frumoasa reşiţeancă nu a renunţat însă la visul său de a participa la concursurile adevărate de miss, iar anul acesta a ajuns pentru prima dată la o competiţie de amploare. „Am considerat că mă ajută înălţimea şi cred că modelingul este la momentul actual o meserie de viitor. La concursul organizat la Reşiţa am vrut să particip pentru a acumula experienţă pentru viitor. A fost un concurs frumos. O combinaţie între o prezentare de modă şi un concurs de miss”, a adăugat reşiţeanca.Primul concurs a însemnat pentru tânără o experienţă inedită, unde a avut posibilitatea să ia contact cu tot ce presupune un show adevărat.

Cu emoţii, Alina s-a pregătit intens pentru concursul de miss. „Am făcut repetiţii cu aproximativ o săptămână înainte. Îmi era frică să nu mă împiedic pe tocuri, dar a ieşit bine”, a povestit frumoasa concurentă.

Nu este adepta saloanelor

Deşi are un look mereu fresh şi întreţinut, tânăra nu apelează la saloanele de înfrumuseţare. Ea optează pentru propriile tratamente şi îi place să îşi facă singură coafura. „Nu îmi place să merg la salon. De exemplu, am fost înainte de majoratul meu să mă aranjez într-un salon şi nu mi-a plăcut rezultatul final”, a spus Alina.

Eleva iubeşte şedinţele foto şi atunci când are ocazia nu ratează să zâmbească pentru cele mai reuşite fotografii. „Îmi place să fiu pozată şi îmi place să fac şi poze, numai că în acest moment nu am cel mai performant aparat pentru ca pozele să fie impecabile”, a mai spus aceasta.

Întrebări şi răspunsuri

Cum este proba costu-melor de baie sau a lenjeriei intime?
Este de cele mai multe ori o probă dificilă în astfel de concursuri, dar dacă eşti stăpână pe capacităţile proprii sigur reuşeşti să depăşeşti acel moment. Pentru concurs am vrut să aleg o ţinută sexy, care să poată să mă avantajeze.

Cum a fost prima intrare pe scenă?
La prima intrare nu m-am gândit decât să merg drept şi să nu mă împiedic. Chiar nu mă gândeam că toată lumea este cu ochii pe mine sau altceva. M-am concentrat să am o ţinută corectă.

Unde te vezi peste zece ani?
Sper să îmi fac o familie şi să mă stabilesc în Timişoara. Acum mă pregătesc pentru examenul de bacalaureat şi sper ca în toamnă să intru la Timişoara la facultate.

Ce-i place
„Îmi place să merg la munte, să fac plimbări în aer liber. Îmi place că sunt înaltă şi acest lucru mă avantajează pentru modeling. Îmi place să ascult muzica house şi să stau cu prietenii”.

Ce nu-i place
„Nu îmi place la mine atunci când vorbesc prea mult atunci când nu trebuie sau că tac prea mult atunci când ar trebui să vorbesc. Nu îmi place nici ca oamenii din jur să îmi înşele încrederea”.

Profil
Născută. 11.12.1991.
Ocupaţia. Elevă.
Studii. Colegiul Economic al Banatului Montan.
Familie. Necăsătorită.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite