Un bărbat din Bruxelles s-a răsturnat cu maşina într-o curbă pe Drumul Naţional 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou accident a avut loc aseară pe Drumul Naţional 6. Şoferului unui autoturism nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă şi a ieşit în decor. În urma accidentului două persoane dintre cele nouă care se aflau în maşină au fost rănite şi au fost transportate la spital.

Accidentul s-a produs chiar la ieşirea din localitatea Armeniş. Şoferului unei maşini nu a adaptat viteza într-o curbă foarte periculoasă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, la o diferenţă de cinci metri. ”La faţa locului au intervenit lucrătorii din cadrul Poliţiei Comunale Teregova.

Aceştia au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă despre producerea unui accident pe Drumul Naţional 6. În momentul producerii accidentului se aflau în autoturism nouă persoane, două dintre acestea fiind rănite”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie din Caraş- Severin.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Municipal din Caransebeş dar au refuzat internarea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite