Accident în lanţ pe drumul care leagă Reşiţa de Caransebeş, din cauza unui şofer neatent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Reşiţa de Caransebeş. Un şofer nu a păstrat distanţa regulamentară, a intrat într-o altă maşină pe care a proiectat-o într-o altă autoutilitară.

Trei maşini s-au ciocnit pe Drumul Naţional 58, între localităţile Reşiţa şi Caransebeş. Şoferul unei autoutilitare din Caransebeş nu a fost atent şi nu a păstrat distanţa corespunzătoare de mers, a „împins de la spate” un autoturism din faţa sa, pe care l-a proiectat într-o altă autoutilitară care circula în aceeaşi direcţie. „În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui L. Marian-Nicolae, de 30 ani, din Lupac, ce se deplasa pe acostament.

Victima fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, unde în urma investigaţiilor medicale efectuate nu a necesitat internare”, a spus agentul Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În prezent, poliţiştii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite